Monday, April 22, 2013

A RETURN

2 comments:
 

Finally , lpas 3 minggu study kt MRSM Jeli , harini fifa ambik kputusan untuk keluar . it was hard. Actually mase nk buat keputusan tu rase macam 50-50 . but lpas mintak petunjuk Allah and fikir betul betul , lastly i made a decision . i'll make my way kt skolah lama . andd the most bad thing is fifa xbagitahu sorang pon kwan kwan even my roomate yg fifa nk klua . sengaja tak bagithu sebab tak nak ganggu diorg nak exam .

memang orang cakap decision fifa nie bodoh , tak berpandangan jauh , lepaskan peluang mcm tu aje but tak kisahla org nk ckp ape . bukan diorg yg lalui apa yg kita lalui . fifa akan tanggung sendiri akibat dia . rezeki ada kat mana mana asalkan kita usaha . dah kalau asyik tidur dalam kelas mase bile nak faham , homework tak sempat siap , nak buat revision tak sempat and agak stress . better fifa balik kut . Allah ada .  
Now , fifa tekad nak study betul betul ! tolong kawan kawan kat chengal . maybe org cop fifa nie WEAK but i admit it . Its me . so , trima jela .sorry to my mum , my dad and sape sape aje yg upset with myself .  Assalamualaikum . 

p/s : fifa mmg tabik dgn fifi sbb dia bleh tahan hidup dlm circumstance kat asrama even slalu stress . terbuktilah yg dia lagi brave berbanding fifa :)

Thanks for reading . Stay Blessed :3