Saturday, March 15, 2014

Bila Turn Aku ?

No comments:
Assalamualaikum .
Bismillahirahmanirrahim.

Nak jerit jap .
ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Stres . Lepas exam ingat bolehla nak relax jap . Tapi kena represent sekolah masuk debate pulak Gatal sangat bagi nama volunteer sekolah . k. Dah stop situ ! 
Actually , hari ni dapat berita pasal kematian anak Cikgu Sham , we call him Boro .Senior kitorang . Tak pernah cakap dengan dia and tak kenal sangat pun dia . Or memang tak kenal lansung muka dia macamana! Tapiiiiiiiiiiiiiiii . Terkesan gila . Kenape ? 
SEBAB DIA MENINGGAL USIA AWAL ! 
Cemburu ! Sebab lepas ni dia takkan buat dosa dah . Dia dah dipanggil untuk berehat lepas berpenat lelah di dunia . Dah dipanggil untuk menghadap Illahi . Dah tak perlu hadap dunia yang bagi Fifa terlalu menyakitkan. Walaupun tak tahu apa yang akan berlaku pada dia di alam sana , tapi I believe dia seorang yang baik . Dalam kalangan orang yang Allah jaga . In sya Allah . Ya Allah , cucurilah rahmat ke atas roh arwah senior aku tu . Aaamin .

Tiba tiba rasa rindu sangat dekat Allah . Rindu yang teramat rindu . Rasa gelisah , rasa sayu . Fifa ntah bila pulak akan pergi ? esok , minggu depan ? Wallahualam . Kalau boleh , fifa nak mati awal . Mati SYAHID ! tak sanggup rasa nak hadapi fitnah Dajjal and tanda tanda besar qiamat yang lain . Tapi , fikir fikir , iman Fifa ni baru ciput . Ya Allah , aku mohon bila kau nak ambil nyawa aku dan keluargaku , ambillah di saat hati kami berada pada tahap keimanan yang paling tinggi supaya kami pergi dalam redhaMU . Aamin .

#Pray for MH370

Thanks for reading . Stay Blessed :3